5 Ağustos 2008 Salı

Dedikodu: BATMAN 3'e efsane isimler?


İngilitere'nin Daily Telegraph gazetesinin "güvenilir kaynaklarına" göre yeni Batman için, Warner Bros ünlü isimleri kapmaya çalışıyormuş.


Riddler için Johnny Depp
Penguin için Philip Seymour Hoffman
Catwoman için de Angelia Jolie... dedikodusu şu sıralar gündemde. Bence muhteşem olabilir, olmayabilir de (bkz. Read Madrid futbol takımı)... Zamanla göreceğiz.

3 yorum:

Erdemrocks dedi ki...

Nolan zamanında Penguin için hiç düşünmediğim bir karakter demişti, kendisinden ısrarla Man-Bat bekleyen dünyadaki tek insanım.

Armageddon dedi ki...

birincisi, Read Madrid diye bir takım yok, Real Madrid o :)

ikincisi P.S.Hoffman en son izlediğim Before the Devil Knows You Are Dead ve The Savages isimli filmlerden sonra gözümde "tanrısal derecede iyi oyuncu" statüsüne yerleşmiş bulunmakta zaten, Penguin rolünde görmek ve akabinde bi sigara iki ekmek falan yani..

oinone dedi ki...

nolan pengueni dusunse iyi eder, bence en dramatik en ilgi cekici karakterlerden biri batmanin dunyasinda.. sam raimi de venoma sicak bakmiyodu hic zamaninda ama sonunda kadroya dahil oldu.(gerci pek basarili olmadi o ayri mevzu)

angelina jolieden de baydik artik. her filminde ayri bi catwoman o zaten. daha alisilmadik bi yuz koysunlar. sienna millera bile raziyim.