24 Temmuz 2008 Perşembe

Bu yıl Comic-Con'da Star Trek yok!

J.J. Abrams işte aynen böyle dedi. "Yok bu yıl size bişi" diye. Halbuki geçen yıl çok güzel bir duyuruyla herkesi sarsmıştı ama bu sene maalesef sessiz olacaklarmış. Bunun da nedeni Paramount imiş. Aynı şekilde G.I. Joe ve Transformers 2 de gözükmeyecekmiş dediğine göre. Mantıklı nedeni de Star Trek'in 1000'den fazla görsel efekte sahip olmasıymış (koca bir yuh oha ). Abrams bunun bir strateji olduğunu da belirtiyor (bence yetiştiremediler gösterecek birşeyler).

Abrams birkaç nokta hakkında daha kelam etti tabii. Zachary Quinto'nun (Heroes'tan Sylar) harika iş çıkardığını vurguladı. Spock rolüne değişik bir tat katmış kendisi.


Filmin senaryosu da gayet ilgiçmiş (garipmiş daha doğrusu). Eski ve yeni Star Trek hayranlarının birşeyler bulabileceği yapıdaymış. Örneğin Kirk'in ve Spock'un aslında nerede, nasıl bu kadar kanka olduğunu gösterecekmiş film.


Sci-fic dizi ve filmleri arasında ST'i çok sevmesem de, açıkçası bu Abrams yapımını çok merak ediyorum. Ha bir de Simon Pegg var ya, Scotty rolünde, izlenmez mi bu film :)

Hiç yorum yok: