7 Temmuz 2008 Pazartesi

Pathology - Karanlık Tıptan Hikayeler

-- Spoiler içerebilir --

Heroes'un Peter Petrelli'si Milo Ventimiglia ve Poison Ivy II'nin Lily'si Alyssa Milano'yu (çok mu geriye gittim? Bence Milano bir kaç poison daha çevirebilecek kadar formunda :)) buluşturan Pathology, bir kaç patoloji asistanının kendi aralarında oynadıkları ölüm oyunlarını anlatıyor. Esasında öldürme oyunlar demek daha doğru olur. Yer yer oldukça ekstrem sahneler de içeren filmde gore levelı azılı snuff fanlarını hayal güçlerinin sınırlarında dolaştıracak kadar güzel ayarlanmış. Ventimiglia, Heroes'daki performansını aratmıyor. Senaryosu hiç de klişe kabul edilemeyecek ağır bir filmin altından başarıyla kalkmış.

Filmin finali son derece başarılı. Film boyunca geri planda kalan karakterin son dakikalarda sahaya çıkıp maçın kaderini değiştirecek golü atması tam bir futbol şöleni. Tek fark, maç yeşil sahada değil otopsi masasında yapılıyor. Filmin sonundaki kurbana canlı otopsi sahnesi her midenin kaldıramayacağı türden. Film sonuna kadar iyi dayandıysanız bile son sahnede televizyona serbest atışlar yapmanız muhtemel.

Kesinlikle akşam yemeğinden sonra ailecek izlenebilecek bir film değil. Öte yandan ilk Saw'dan bu yana izlediğim en güzel kes-biç filmi.

Download linki için TIKLAYIN (alıntıdır)

Hiç yorum yok: